Frankly

 
 De band Frankly bestaat uit: zanger/componist, Frank Zweers, gitarist Addick Kelders en pianist/drummer Lennart Siebers. Ze spelen oude en nieuwe nummers en natuurlijk vooral zelfgecomponeerde nummers.


Vrijdagavond 24 oktober waren wij in de Lindenberg in Nijmegen. We zaten om 20.15 uur in de Karolingenzaal, op de bovenste rij. De pianist kwam als eerste het podium op en begon een intro te spelen, al gauw kwam de gitarist Addick en als derde kwam gitarist Dries Bijlsma op. Deze gitarist was voor deze avond ingehuurd en hij speelde drie of vier nummers mee.

En last but not least was daar Frank!

De hele avond hebben ze ongeveer 18 nummers gespeeld, waarvan 6 covers en 12 zelfgecomponeerde nummers. Tussendoor was er nog een pauze, waarin we lekker even wat gedronken hebben in de kantine. Het theater in Nijmegen, waar we nog nooit eerder waren geweest, was heel erg gezellig en er hing een gezellige sfeer. We hebben de hele avond gefilmd en daar later een korte montage van gemaakt van ongeveer zeven minuten. Het was een erg leuk optreden en we hebben er van genoten!


Groetjes Lotte Hebbink en Juul Kooijman

Frankly in concert

GEMAAKT DOOR

Lotte Hebbink, v4a

en Juul Kooijman, v4c

FilmFilm.html